FoodtruckBooker.nl

Foodtrucks zijn “hip and happening” en niet meer weg te denken uit het straatbeeld! Deze mobiele smakelijke trend is overgewaaid uit Amerika en kom je tegenwoordig steeds vaker tegen; zo ook de foodtrucks van Foodtruck Booker.nl. Met in totaal zes verschillende foodtrucks voorzien we verjaardagen, jubileums, bedrijfsevenementen, bruiloften en festivals van een passende foodtruck. Van bijvoorbeeld onze “Power to the Pieper” foodtruck tot aan de volledige catering. Zo zorgt Foodtruck Booker.nl desgewenst voor de volledige aankleding (meubilair, stretch-tent etc), bedienend personeel, drank en zelfs muziekband of DJ. Foodtruck Booker.nl is een one-stop shop voor ieder evenement van groot tot klein!

Onze foodtrucks en cateringdiensten trakteren de smaakpapillen van de gasten en zorgen voor een onvergetelijke dag. Daarnaast zijn de foodtrucks nagenoeg overal inzetbaar en voldoen ze aan alle normen en eisen op het gebied van hygiëne en (brand)veiligheid. Naast besloten evenementen staan de foodtrucks van Foodtruck Booker.nl wekelijks op verschillende evenementen in Nederland, Duitsland en België. Bekijk onze agenda of like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de verschillende Foodtruck Festivals.

Bella Vita on Wheels
Haal een stukje Italië in huis door gebruik te maken van onze Bella Vita Catering! Trakteer je smaakpapillen op een hemelse selectie Italiaanse lekkernijen. Geniet tijdens je feestje op locatie van onze smakelijke antipasti-buffetten, authentieke Italiaanse pasta’s en frisse salades. Welk evenement je ook organiseert, Bella Vita on Wheels is een ware culinaire smaakbeleving!

Pizza Truck
Naast Bella Vita on Wheels hebben we een aparte Pizza Truck. We rollen onze keuken bij jou de wijk in en serveren een uitgebreid assortiment aan overheerlijke, verse pizza’s uit onze mobiele steenoven. Dit kan zijn op een verjaardag, maar ook bijvoorbeeld tijdens een sportevenement of een verenigingsfeest. Waar hij ook staat, deze eye-catcher is een aanwinst op elk evenement! Alle ambachtelijke pizza’s worden bereid met dagverse producten. Pure passie voor pizza!

Power to the Pieper
Ook komen we graag met één van onze Power to the Pieper foodtrucks of met onze Frietfiets bij u langs om onze smakelijke verse frieten goudgeel te bakken. Ook ander snacks behoren tot de mogelijkheden. Of het nu op een bedrijfsfeest, een bruiloft, een streekmarkt of een ander event is, Power to the Pieper maakt overal een feestje van!

American BBQ Truck
Nog zo’n rijdende keuken die onmisbaar is op je evenement, is onze tradional American BBQ Truck! Of je nu de week afsluit op je werk, of met familie en vrienden, het is het perfecte moment om te genieten. Biertje in de hand, zonnetje erbij, stukje vlees op de barbecue; het leven is goed! Naast vlees bereiden we ook vis en vegetarische gerechten, compleet met stokbrood, sauzen en salades. Laat je verrassen door onze American BBQ Truck, succes verzekerd!